TEMA VAKFI BURS BAŞVURULARI

Türkiye’de faaliyet gösteren üniversitelerde yüksek lisans ve doktora öğrenimine devam eden, eğitimini ve tez araştırmasını sürdürebilmesi için maddi desteğe ihtiyacı olan, Türkiye Erezyonla Mücadele, Ağaçlandırma ve Doğal Varlıkları Koruma Vakfı (TEMA) Vakıf Senedi amaçlarına katkı verecek şekilde ihtiyaç duyulan araştırma konularında araştırma çalışması yapan öğrencilerin öğrenim giderlerine katkıda bulunmak amacı ile burs veriliyor.
Bursa başvuru tüm yıl boyunca yapılabiliyor. Öğrenciler başvuru için yazılı belgeleri TEMA Vakfı İnsan Kaynakları Bölümünden veya TEMA Web sayfasından temin edecekleri formlara göre doldurarak TEMA Vakfı İnsan Kaynakları Bölümüne teslim edebilirler.

Burs almak için başvuran öğrencilerinin aşağıda belirtilen koşulları taşıması gerekiyor.

- Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak.
- Adli veya disiplin suçu işlememiş olmak.
- Üniversitelerin öncelikle ziraat, orman, biyoloji, coğrafya ve çevrebölümlerinden olmak üzere ilgili olabilecek başka bölümlerin de birinde TEMAVakfı amaç ve hedeflerine ulaşmada hizmet edebilecek bir programda yükseklisans veya doktora öğrenimine başlamış ve devam ettiriyor olmak.
- Eğitim ve araştırma İhtiyaçlarının karşılanması açısındanmaddi desteğe ihtiyacıbulunmak.Burs hakkında detaylı bilgi için Tema vakfının resmi sitesine buradan bakınız.


Burs Başvurusu için gerekli belgeler:
1. TEMA Vakfı - Turan DEMİRASLAN Bursu Başvuru Formu

2 yorum:

Adsız dedi ki...

İBB bursu basvuruları 20 eylulde baslıyormus

Adsız dedi ki...

adım pelin eryiğit Bartın Orman Fakültesi PEYZAJ Mimarlığı 2.sınıf öğrencisiyim burs almak istiyorum.başka hiçbir yerden burs almıyorum çok zorlanıyorum saygılar

Yorum Gönder