Denizli Belediyesi Bursu

Denizli Belediyesi, 2008-2009 Eğitim yılında, lise ve dengi okullar ile üniversite öğrencilerinin öğrenim yardımı alma müracaatlarını kabul etmeye başlıyor. Buna göre, 1000 lise ve dengi okul öğrencisine aylık 50 lira, 1500 üniversite öğrencisine de aylık 120 lira burs verilecek.

Denizli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, Denizli Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, lise ve dengi okullarda öğrenim gören öğrencilerin başvurularını 1 Eylül-30 Eylül 2008 tarihleri arasında, üniversite öğrencilerinin başvurularını ise 1 Ekim-31 Ekim 2008 tarihleri arasında kabul edeceği bildirildi.

Öğrenim yardımı almak isteyen öğrencilerden, ekonomik durumunun zayıf olması, okulunda başarılı olması, T.C vatandaşı olması, kamu haklarından yasaklı olmaması, taksirli suçlar hariç ağır hapis veya 6 aydan fazla hapis cezası almamış olması, uyuşturucu ve alkol bağımlısı olmaması, devam ettiği okuldan disiplin cezasının almamış olması, açık öğretim öğrencisi olmaması, Denizli Belediyesi mücavir alan sınırları içerisinde bulunan 55 mahallesinin herhangi birinde oturuyor olması, özel ve paralı okullarda okumuyor olması, (yüzde 100 Burslu Okuyanlar Hariç), başka kurum ve kuruluştan burs almıyor olması ve eksik evrakla başvuru yapmama şartı aranacak.

Ayrıca, söz konusu tarihlerden sonra başvuru yapanların dilekçeleri kabul edilmeyecek. Başvuruda bulunmak isteyen öğrenciler, Denizli Belediyesi'nin ' http://www.denizli.bel.tr/ ' internet adresinden ya da Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'nden ayrıntılı bilgi alabilecekler.

Denizli Belediyesi 2007-2008 eğitim yılında 750 lise öğrencisine 50 lira ve 1500 üniversite öğrencisine de ayda 100 lira öğrenim yardımında bulunmuştu.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

İBB bursu basvuruları 20 eylulde baslıyormus

Yorum Gönder